Indaco Systems va realiza servicii de Consultanţă IT

29.12.2016

Indaco Systems lansează la începutul anului 2017, un nou serviciu: Consultanţă IT la cel mai înalt nivel.

Noi ştim că pentru o funcţionare optimă a serverelor, aveţi nevoie de specialişti bine pregătiţi care să asigure furnizarea, configurarea, întreţinerea şi supravegherea sistemelor. Specialiştii Indaco au o experienţă bogată în instalarea şi configurarea de servere ca parte a livrării de soluţii software personalizate.

Departamentul nostru de Support Engineering oferă suport şi servicii IT profesionale pentru managementul serverelor şi a aplicaţiilor instalate.

Punem la dispoziţia clienţilor competentele unei echipe formate din experţi, care vor apela la soluţii IT de ultimă generaţie, astfel încât, componeta de hardware şi software de care dispune serverul cu care lucrati, să fie întotdeauna performantă şi la nivelul optim de funcţionare.

SERVICII:

Administrare SERVERE
- Consultanţă în achiziţia serverelor
- Administrare servere fizice şi virtuale pe platforma Windows şi Linux
- Instalare şi configurare servere – masină fizică (Windows si Linux/Unix)
- Implementare, configurare şi administrare servicii baze de date

Administrare REŢELE (cu fir, wireless, VPN)

Mentenanţă HARDWARE şi SOFTWARE

VIRTUALIZARE (servere, baze de date, aplicaţii)

SECURITATE IT

BACK-UP

Monitorizare CONTINUĂ
- Echipa de Support Engineering Indaco Systems vă oferă suport IT remote (prin conexiune remote, email, telefon) şi monitorizare continuă pentru prevenirea de întreruperi a funcţionării normale a serverelor sau reţelelor, cu intervenţii asupra echipamentelor respective conform notificărilor primite în timp real;
- Serviciul este disponibil 24/7 prin servicii profesionale de ultimă oră pentru întreţinerea sistemelor critice.

CONTACT Indaco Systems Support Engineering:
Email: suportit@indaco.ro
Telefon: 021.311.97.11

Citeşte aici descrierea serviciilor

Noutăți

Indaco Systems câştigă procesul cu Wolters Kluwer privind preluarea unor acte din baza Indaco Lege

05.07.2018

Citește mai mult→

Indaco Systems a obţinut câştig de cauză în instanţă în litigiul cu Wolters Kluwer, privind încălcarea drepturilor asupra bazei de date „Indaco Lege”, prin preluarea de către pârâtă a anumitor informaţii din acest produs, fără consimţământul companiei dezvoltatoare, şi includerea textelor în programul propriu “Sintact”. Decizia este definitivă, fiind respinse ambele căi de atac – apel şi recurs.

Lege5 este aplicaţia completă. Acum vă pune la dispoziţie şi MOF partea a IV-a

Citește mai mult→

Indaco Systems informează toţi utilizatorii de program legislativ Lege5, că aplicaţia a fost consolidată cu un nou modul de informare: Monitorul Oficial partea a IV-a.

LegeStart, partener al Conferinţei "Fiscalitate 24/7" de la Cluj-Napoca din 28 februarie 2017

Citește mai mult→

Domeniul financiar-contabil presupune atât atenţie la detalii cât şi nevoia de a ţine pasul cu noutăţile legislative. Situaţii diverse, lacune legislative, acte minuţioase, sunt doar câteva dintre aspectele care pot trezi nedumeriri. Este important să fii la curent cu ceea ce se întâmplă în practică, să discuţi şi să afli soluţii.