CFO’s Forum 2013: ofertă specială din partea Indaco Systems

18 Septembrie 2013

Participanţii la cea de-a treia ediţie a Chief Financial Officer’s Forum vor beneficia de o ofertă specială pentru o serie de produse din portofoliul companiei Indaco Systems.

În cadrul evenimentului ce va avea loc joi, 26 septembrie 2013, între orele 10:00 - 15:00, la Hotel InterContinental, sala Ronda, din Bucureşti, vor fi acordate vouchere cadou care vor include:

- 20% discount la preţul abonamentului pentru acces la Lege5 Online, cel mai nou şi inovativ produs de documentare legislativă al momentului (www.lege5.ro);

- 10% discount la preţul cărţilor din Librăria online Indaco (www.librariaindaco.ro).

Ediţia de anul acesta a forumului dedicat Directorilor Financiari din România este organizată de Medien Conferences, divizia de evenimente a trustului de presă România Liberă, în colaborare cu Indaco Systems.

CFO’s Forum este evenimentul de business care reuneşte peste 100 de specialişti, membri ai comunităţii de afaceri din România: directori financiari, directori generali, experţi contabili, analişti financiari, consultanţi, avocaţi, investitori şi autorităţi publice.

Principalele teme de discuţie ce vor fi dezbătute în cadrul acestui forum sunt:

- Radiografia actuală a fiscalităţii româneşti; analiza din perspectiva CFO;

- Valoarea adăugată, creată de către CFO, în cadrul companiei.

Clienţii Indaco Systems vor beneficia de un discount de 20% la taxa de participare.

Mai multe informaţii despre CFO’s Forum 2013, program, agenda de discuţii, speakeri şi modalitatea de participare pot fi consultate pe http://mhconferences.ro.

Biroul de presă Indaco Systems

18.09.2013

Noutăți

Indaco Systems câştigă procesul cu Wolters Kluwer privind preluarea unor acte din baza Indaco Lege

05.07.2018

Citește mai mult→

Indaco Systems a obţinut câştig de cauză în instanţă în litigiul cu Wolters Kluwer, privind încălcarea drepturilor asupra bazei de date „Indaco Lege”, prin preluarea de către pârâtă a anumitor informaţii din acest produs, fără consimţământul companiei dezvoltatoare, şi includerea textelor în programul propriu “Sintact”. Decizia este definitivă, fiind respinse ambele căi de atac – apel şi recurs.

Lege5 este aplicaţia completă. Acum vă pune la dispoziţie şi MOF partea a IV-a

Citește mai mult→

Indaco Systems informează toţi utilizatorii de program legislativ Lege5, că aplicaţia a fost consolidată cu un nou modul de informare: Monitorul Oficial partea a IV-a.

LegeStart, partener al Conferinţei "Fiscalitate 24/7" de la Cluj-Napoca din 28 februarie 2017

Citește mai mult→

Domeniul financiar-contabil presupune atât atenţie la detalii cât şi nevoia de a ţine pasul cu noutăţile legislative. Situaţii diverse, lacune legislative, acte minuţioase, sunt doar câteva dintre aspectele care pot trezi nedumeriri. Este important să fii la curent cu ceea ce se întâmplă în practică, să discuţi şi să afli soluţii.